GRINDAFJORD

UTVIKLING


Grindafjord Utvikling tilbyr en sjelden mulighet med et begrenset antall boliger som har en unik og solrik beliggenhet. Grønne lunger og flott turterreng er å finne i umiddelbar nærhet. Det er kort veg til fiskevann og har mulighet for båtplass. Overnattingsgjester kan leie seg hytte hos Grindafjord Feriesenter som er like ved.


Det er sykkel og gangsti til Grinde Skole og idrettsanlegg.

Se alle avstander under.

AVSTANDER

BARNEHAGER OG SKOLER

Espira Garhaug Barnehage (0-6 år) - 1,3 km

Aksdal Barnehage - 4,5 km

Grinde Skule (1.-7. kl.) sykkel- og gangsti - 2,1 km

Frakkagjerd Ungdomsskole (8.-10. kl.) -  7,6 km


TUROMRÅDER

Grindeneset (Lavo) - 0,2 km

Tursti til Litlaskogsfjellet - 1,5 km


SPORT OG LEK

Fotballbane (Grindafjord Feriesenter)- 0,2 km

Store lekeplasser - 0,2 km

Sandvolleyballbane, basketball - 0,2 km

Sommerbasseng (Grindafjord Feriesenter) - 0,4 km

Tysværtunet Badeanlegg - 4,1 km

Friskis & Svettis - 4,1 km

VARER OG TJENESTER

Aksdal Senter - 4,1 km

Meny Aksdal - 4,1 km

Apotek 1 Aksdal - 4,1 km

Extra Frakkagjerd - 6,4 km

Raglamyr handelsområde (Amanda Storsenter) - 13,3 km

Tysvær Kino og kulturhus - 4,1 km

Tysvær Rådhus - 4,0 km

Haugesund - 18,0 km

Stavanger - 78 km

Bergen - 137 km

Tysvær kommune

Tysvær kommune, med sine 11.000 innbyggere, er sentralt plassert på Haugalandet og grenser mot kommunene Haugesund, Karmøy, Bokn, Sveio og Vindafjord. Kommunesenteret Aksdal ligger bare 13 km søraust for Haugesund.


Tysvær kommune er kjent for sin flotte og vekslende natur. Mange fjorder riv opp landskapet og former ei kystlinje på heile 220 km. Fra Aksdal, som det foreligger omfattende utviklingsplaner for, med nytt regionalt kjøpesenter, håndtverkssenter og attraktive boligområder, er det omlag 15 min. kjøretid til Haugesund.


Tysvær er en vekstkommune med en ung befolkning, og med et godt og desentralisert utbygd skole- og barnehagetilbud.


Haugesundsregionen

Homeland of the Viking Kings - Norges fødested

Besøk Haugesund og Haugalandet og du kan oppleve noe av det beste Norge har by på. Fjord, foss, kyst- og bykultur, en unik vikinghistorie, isbre, fjell og hav, idylliske øysamfunn og fyr er noe av det du finner i vår region.


Sentralt beliggende mellom Stavanger og Bergen, nær hav og fjell gjør Haugesund og Haugalandet til et perfekt reisemål for en aktiv ferie. Her finner du Norges eldste kongesete, du kan lære om vikingenes liv og virke og oppleve det historiske kulturlandskapet med høye fjell og vilt hav.


Haugesund og Haugalandet har flere aktører som tilbyr kultur og opplevelser til regionens befolkning og tilreisende.  I august hvert år er det storstilt jazzstemning i byen når Sildajazzen trekker internasjonale jazzmusikere og mange tilreisende jazzentusiaster til byen. Ikke lenge etter fyller Den Norske Internasjonale Filmfestivalen byens gater og kinosaler med filmstjerner og filmbransjens folk, for det er nettopp Haugesund som er Amanda-prisens hjemby.


Et besøk i Haugesund er et godt utgangspunkt for å se en av verdens vakreste fossefall, Langfoss i Åkrafjorden eller for å ta dagsturer til de mest kjente toppturene i Norge: Kjerag, Trolltunga og Prekestolen.